Hoe groot mag een handtekening zijn?
Posted by Team Clubs Support Centrum, Last modified by Team Clubs Support Centrum on 24 December 2013 02:08 PM

Er zit geen limiet aan, maar hou het een beetje beschaafd. Bedenk dat hele grote handtekeningen het makkelijk lezen van het forum verstoren en dat een zware afbeelding meer laadtijd nodig heeft.
Er zijn 2 mogelijkheden om een handtekening te uploaden. Via de rechtstreekse upload of bladerfunctie.
Klik op 'mijn profiel' en vervolgens op 'profiel wijzigen'
Daar zie je de optie 'handtekeningafbeelding' kies daar voor 'bestand kiezen'
Zoek vervolgens op je computer in de mappen naar de gewenste afbeeldingen en klik op opslaan.
Let op: een geanimeerde afbeelding is hier niet mogelijk!

De andere manier is via de editor.
Sla de afbeelding op op je club en kopieer de URL van je afbeelding. Ga vervolgens op dezelfde manier als hierboven beschreven naar je profiel maar klik nu in de editor achter 'handtekening' op het symbool van het boompje. Er opent zich nu een nieuw tabblad of een popup venster. Plak daarin de URL van het plaatje dat je zojuist hebt opgeslagen. Klik vervolgens op opslaan.
Let op: op deze manier is een geanimeerde afbeelding wel mogelijk!