Hoe kan ik mezelf registreren?
Posted by Team Clubs Support Centrum, Last modified by Team Clubs Support Centrum on 24 December 2013 02:06 PM

Als je lid wilt worden van een club dan moet je je eenmalig registeren. Je vult daarbij een e-mail adres in dat je wilt gebruiken om in te loggen op Clubs en je kiest een nickname en wachtwoord. Onder die nickname zul je bekend staan op Clubs. Na de registratie ontvang je op je inlog adres een e-mail om je lidmaatschap te bevestigen en je profiel te activeren.