Kennisbank:
Ik ben mijn wachtwoord vergeten!
Posted by Team Clubs Support Centrum, Last modified by Team Clubs Support Centrum on 24 December 2013 02:00 PM

Als je nog wel weet met welk e-mail adres je inlogt dan kun je op het clubhuis je wachtwoord opvragen. Kies daarvoor onder het inlogscherm op de optie 'wachtwoord vergeten'. Geef hier het e-mail adres op waar je mee inlogt op clubs en je ontvangt op dat adres een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten.
Mocht je de e-mail niet snel ontvangen, kijk dan ook eens in je spamvak of de map ongewenste e-mail.